Кіровоградські шляховики розпочали ремонт дороги на Миколаїв (ФОТО)

30.03.2018 14:06
image

«Кіровоградський облавтодор» розпочав аварійну ліквідацію вибоїн для забезпечення проїзду транспорту на дорозі Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв сьогодні, 30 березня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі автомобільних доріг.

Наразі роботи проводяться у Компаніївському районі.  Шляховики працюють з холодним асфальтобетоном, згодом перейдуть на гарячу суміш.

«Тут досить високий трафік транспорту, особливо вантажного, тож і руйнування на даній дорозі відбуваються дуже інтенсивно. Доки не розпочнуться роботи з поточного середнього ремонту, а торги вже йдуть, будемо працювати локально на найбільш уражених ділянках. Орієнтовно до кінця травня визначиться переможець і ми зможемо розпочати повноцінний ремонт, якого дорога не бачила десятки років», - зазначив начальник служби автодоріг області Вадим Коюденко.

Загалом поточний ремонт охопить 33 кілометри – від Кіровограда і майже до Полтавки Бобринецького району. Очікувана вартість робіт сягає більше трьохсот мільйонів гривень, які має профінансувати державний бюджет.

image
image
Переглядiв: 1747