Кіровоградські студенти вибороли найбільшу кількість місць у всеукраїнському парламенті 

02.09.2017 12:56
image

Члени кіровоградської «Студреспубліки» отримали чотири місця у всеукраїнському студентському парламенті. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомив регіональний координатор міжнародної програми «Студентська республіка» Віталій Слюсаренко.

«Наша команда на чолі зі студентським мером міста в цьому році взяла участь у фіналі міжнародної програми «Студентська республіка». Мер республіки Денис Кравченко зміг гідно захистити честь регіону і  добився проходження чотирьох осіб до складу всеукраїнського студентського парламенту. Денису не вистачило 10 голосів, щоб стати студентським президентом України», - повідомив Віталій Слюсаренко. 

За словами координатора заходу, всеукраїнський етап «Студреспубліки» проходив на березі Чорного моря поблизу Очакова на базі відпочинку «Перлина».  В ній взяли участь більше 1000 студентів з усіх куточків України. 

«Тема фіналу студентської республіки була «Освіта - Ключовий етап новой індустріалізації України». В рамках організаційно-діяльнісної гри на задану тематику наші студенти презентувалі низку напрацювань. Також паралельно з факультативами від провідних експертів на учасників чекала насичена мультифестивальна частина», - зазначив Віталій Слюсаренко. 
image
image

Фото з офіційної сторінки Студреспубліки у Фейсбук

Переглядiв: 888