Кіровоградські студенти влаштували квест з поцілунками блакитнооких незнайомців (ФОТОФАКТ)

28.06.2017 11:24
image

В обласному центрі пройшов квест «Біжи, молодь, біжи!» організований Молодіжним парламентом вчора, 27 червня. Про це повідомляє DOZOR.

За словами члена Молодіжного парламенту Владислава Грищенко, взяли участь у квесті шість команд з різних навчальних закладів, які у всьому місті виконували завдання, зокрема, фотографували підбори, цілували людей з блакитними очима та робили «зілля» з волоссям білявок.

«Ми хочемо, щоб наша молодь розвивалася як гармонічно, так і фізично. Тому квесті були завдання різного типу. По-перше це були фізичні вправи, головоломки, завдання для команд. Наприклад, команда повинна була зобразити картину «Бурлаки на Волзі» біля річки проявити свою креативність. Вони були у фітнес-клубі POWER, де виконували різні вправи, були у художньому музей, міряли підбори. Найцікавіше завдання було у педагогічному університеті. Необхідно було змішати різні продукти, серед яких - волосся білявки, спирт, різні продукти. Також було завдання поцілувати будь-яку людину з блакитними очима. Наприкінці квесту ми провели невеликий танцювальний флешмоб», – розповів Владислав Грищенко.

В результаті перемогу вибороли команди: «Золотоординці» (ЦДПУ ім. В. Винниченка), «Торнадо» (НВК гімназія-інтернат — школа мистецтв) та «Дружочки» (ЦДПУ ім. В. Винниченка).

image
image
image
image
image
image

Фото надані Молодіжним парламентом

Переглядiв: 1377