Кіровоградські танцюристи стали кращими у «Квітневій феєрії» (ФОТО)

04.05.2018 06:21
image

Вихованці народного художнього колективу ансамблю сучасної хореографії «Час Пік»   Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у V Всеукраїнському хореографічному фестивалі «Квітнева феєрія-2018» та здобули Супер Гран-прі фестивалю. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в центрі дитячої та юнацької творчості.

За інформацією, фестиваль проходив в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. У заході взяли участь кількадесят хореографічних колективів, дуетів та солістів з низки областей України.

Вихованці «Час Піку» презентували на фестивалі декілька хореографічних композицій, вразивши членів журі та глядачів високою виконавською майстерністю.

Колектив отримав головну нагороду V Всеукраїнського хореографічного фестивалю «Квітнева феєрія-2018» - Супер Гран-прі фестивалю, а також став лауреатом І премії за постановку «Древлянські ігри» та лауреатом І премії за постановку «Закарпатські візерунки». Окрім того, «Час Пік» отримав подарунок від члена журі Інни Бурдейни (педагога-балетмейстера, Чемпіонки України зі спортивної акробатики, члена спілки хореографів України, члена Міжнародної Ради Танцю ЮНЕСКО, голови Громадської організації «Центр хореографічного мистецтва ім. Н. Скорульської», керівника та балетмейстера Центра Танцю «АВАНТЕ»(м. Житомир). Вона вручила юним танцюристам сертифікат на безоплатну участь у Міжнародній хореографічній асамблеї імені Н. Скорульської (фестиваль-конкурс), що проходитиме в листопаді в Житомирі.

image
image
image
image
Переглядiв: 1018