Кіровоградських військових нагородили орденом «Народний герой України» (ФОТО) 

09.06.2017 17:01
image

У Кіровограді в обласній філармонії відбулося нагородження 14 військових недержавним орденом "Народний герой України" сьогодні, 9 червня. Про це повідомляє DOZOR.

Під час заходу трьох війскових нагородили посмертно, їхні нагороди отримали матері та дружини.  Разом з кожним героєм на сцену виходили побратими та родичі,  які розповідали про заслуги військових,  які захищають та захищали Україну ціною власного життя. 

"Ця нагорода - найважливіша,  тому що мене визнав народ. Я не знаю, що може бути вищим за це. Дякую усім, хто підтримував, хто турбувався.  Я буду з честю її носити і всіх, хто в мене вірить, не розчаруються в мені. Не хвилюйтеся,  поки ми там - все буде добре. Я-розвідник, там кожний день може бути останнім. Але думати про це не можна, оскільки починаєш сумніватися. А будешь сумніватися - не буде успіху, тому ми робимо, не думаючи. Так і живемо", - ділиться враженнями нагороджений розвідник Руслан Пустовійт.

За словами члена орденської ради Дмитра Лазуткіна, за роки війни в Україні нагороджено близько 200 Народних героїв України і срібло на цей орден надсилають українці. 

"Будь-який житель нашої країни може подати заявку у вільній формі на електронну пошту або у Facebook. Потім орденьска рада розглядає кандидатуру,  збирає інформацію,  зв'язується з командирами, побратимами. Сам орден виробляється зі срібла,  яке надсилають українці. Це не просто ювелірний виріб, цінність не в металі,  а в тому, що цей метал привезли з усієї України", - розповів Дмитро Лазуткін.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3237