Кіровоградський ансамбль взяв участь у міжнародному семінарі танцю (ФОТО)

01.02.2018 15:56
image

Вихованці Народного удожнього колективу хореографічного ансамблю «Росинка» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості брали участь у 25-му Міжнародному семінарі танцю «Międzynarodowe Warsztaty Taneczne 2018». Про це сайту DOZOR повідомили у ЦДЮТ.

За інформацією, семінар проходив у місті Поліце (Польща). Серед країн-учасників семінару – Україна, Польща та Німеччина.

Ансамбль гідно представив Україну на європейській сцені. Колектив обласного ЦДЮТ не тільки брав активну участь у всіх заходах семінару, а й провів для його учасників показовий майстер-клас з українських народно-сценічних танців, вразивши присутніх високим рівнем хореографічної майстерності.

Окрім цього «Росинку» запросили виступити на гала-концерті «Międzynarodowe Warsztaty Taneczne 2018», де ансамбль  презентував  вісім хореографічних номерів. «Росинка» отримала звання «Кращого народного колективу». Також організатори Міжнародного семінару танцю вручили художньому керівнику колективу  Галині Чайковській подяку за проведення оригінального майстер-класу з народно-сценічних танців.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2496