Кіровоградський мандрівник розповів про планування подорожі до Норвегії (ФОТО)

19.10.2017 09:54
image

У Кіровограді в креативному IT- просторі KOWO відбулася зустріч з громадським діячем та мандрівником Олегом Баклажовим сьогодні, 19 жовтня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, під час зустрічі мандрівник розповів присутнім про особливості скандинавської культури та поділився досвідом мандрівок.

«Королівство Норвегія є мрією усіх мандрівників. Норвегія неодноразово була визнана ООН найкращою державою для життя, і важко знайти країну, яка була б настільки відкритою для гостей! Водночас гігантська площа країни, яка перетинається з Північним колом, одночасно приваблює та лякає тих, хто ще не був на півночі. Не зважаючи на це, фотографії фіордів, льодовиків, гірських хребтів та водоспадів Норвегії приваблюють досвідчених мандрівників, та тих, хто лише долучився до туризму», - зазначив Баклажов.

Під час спілкування гості заходу дізналися про тонкощі планування подорожі до скандинавських країн, найдешевші способи поїздки до Норвегії, про місця, які необхідно відвідати туристам, які побувають у цій країні вперше. Крім цього, найактивніші учасники заходу, які взяли участь у вікторині від мандрівника, отримали заохочувальні призи.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3084