Кіровоградський проект «Поезія стін» здобув призове місце на «Social Project Awards» (ФОТО)

14.12.2017 16:40
image

Проект «Поезія стін», який реалізували торік за грант від Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова здобув призове місце на всеукраїнському конкурсі соціальних проектів «Social Project Awards», який пройшов днями в Одесі. Про це сайту DOZOR розповів автор проекту, студент ЦДПУ імені В. Винниченка Дмитро Бабак.

«Цей конкурс об’єднав біля 500 різних соціальних проектів, які були реалізовані в різних напрямках, різних сферах – суспільних, культурних тощо. Номінації були дуже різні, серед них «Урбаністика», в якій проект «Поезія стін» здобув друге місце на загальнонаціональному рівні. Коли подавав проект, то навіть не думав про перемогу, тому що бачив інші проекти, які більш соціальні. Але журі, серед яких представники трьох міністерств України, зокрема, молоді та спорту, економіки та культури, бізнесмени, відомі громадські активісти, визначили, що цей проект вартий уваги і  почесного місця у цьому конкурсі. Це дуже високий статус для нашого проекту, оскільки конкурс є таким собі «оскаром» серед соціальних проектів», - розповів у коментарі сайту DOZOR автор проекту.

Нагадаємо, проект «Поезія стін» став переможцем конкурсу грантів від Культурно-мистецького фонду Артема Стрижакова «Перспектива» торік. В рамках проекту віршами відомих українських поетів розписали стіни будівель у центральній частині міста, зокрема, бібліотеки імені Чижевського, міської ради, кав’ярні та будівлі банку.

image
image
image
image
image

Фото з офіційної сторінки конкурсу у Фейсбук

Переглядiв: 1860