Кіровоградським перевізникам планують дати можливість встановлювати вільні ціни на перевезення

31.07.2018 08:27
image

В обласному центрі планують надати можливість перевізникам встановлювати вільні ціни на перевезення пасажирів. Відповідний проект рішення опублікований на сайті міської ради, інформує медіапортал DOZOR.

Згідно з проектом рішення, управління розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького у встановленому чинним законодавством порядку може внести зміни до договорів на регулярні перевезення пасажирів, укладених з підприємствами-перевізниками та передбачити наступні умови: застосування вільних тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту.

Під час формування вільних тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту підприємства-перевізники використовуватимуть методику розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затверджену наказом Міністерства транспорту та зв'язку України 17 листопада 2009 року № 1175 (далі – Методика розрахунку).

Також  департамент з питань економічного розвитку перевірятиме  розрахунки тарифів, поданих перевізниками на відповідність методиці розрахунку.

Нагадаємо, 10 липня члени виконкому під час засідання підтримали проект рішення щодо встановлення граничної вартості разового проїзду з 4,50 до 5 гривень.

 

Переглядiв: 743