Кіровоградським студентам вручили сертифікати за «особистісний розвиток» (ФОТО)

15.12.2017 14:40
image

Кількадесят кіровоградських студентів педагогічного університету отримали сертифікати за успішне проходження циклу тренінгів з професійного та особистісного розвитку. Урочисте вручення відбулося в галереї «Елисавеград». Про це повідомляє DOZOR.

Протягом трьох місяців студенти проходили тренінги з особистісного розвитку за участю психологів та успішних бізнесменів, промисловців топових підприємств, авторитетних суддів  міста тощо. Проект для молоді реалізували ГО «Перспектива міста» і Центр психології та розвитку.

«Усі ми знаємо, як держава підтримує молодь. Після інституту випускники йдуть у вільне плавання, але переважна більшість не розуміє, що робити далі, як реалізувати себе у житті. Це проблема, і ми намагаємося її вирішити ось такими сучасними інструментами. Цикл тренінгів дає молоді особистісний розвиток, розуміння, в якому напрямку рухатися, і, звичайно ж, мотивацію. Почати свій життєвий шлях правильно - це вже половина успіху» - сказав голова ГО «Перспектива міста» Артем Стрижаков.
«Можна підвести перші підсумку проекту особистісного росту  для молоді нашого міста. Наша робота  - це не лекції, вона не була націлена на отримання якихось певних знань. Ми робили маленькі кроки до особистісного розвитку кожного з учасників», - сказала під час урочистостей директор Центру психології та розвитку Рімма Мирна.
image

Учасники циклу тренінгів такими заняттями задоволені. Більше того, кажуть, вже є перші результати і навіть спільні проекти.

«В університеті ми отримуємо професійні знання. Але, крім цього, ще дуже важливо  бути також активним громадянином  з правильною громадянською позицією, людиною, яка активно впливає на суспільство, у якому вона живе. Зараз ми вже бачимо команду перспективної молоді, яка вже стала на шлях корисної діяльності для міста», - каже голова Молодіжного парламенту  Кіровоградської області Дмитро Бабак.
image
«Працівник будь-якої сфери робить свою роботу краще, якщо має не тільки ґрунтовні знання у своїй професії, а й розуміння того, як розвивати свою особистість як громадянина.  Для того, щоб творити місто, треба творити людей, якій у ньому живуть.  Ці тренінги саме це і втілюють», - говорить студент педагогічного університету Артем Стьожка.
image
«Хочу дуже подякувати за цей проект! Я змінилася просто з ніг до голови. Навіть те, що я зараз стою перед аудиторією і виступаю, це для мене вже велике досягнення», - ділиться студентка Тетяна Осніговська.
image

У ГО «Перспектива міста» зазначають, що, враховуючи успіх першого циклу проекту, можна говорити про його продовження наступного року.

«Всі, хто сьогодні отримали сертифікати, це представники нового покоління, які безперечно відрізняються від своїх однолітків прагненням до розвитку. Ми запропонували наш проект для студентів всього педуніверситету. Відгукнулося кілька сотень, з яких ми відібрали учасників наших тренінгів. Те, що ви, незважаючи на завантаженість навчального графіка, сесію, відсутність вільного часу, змогли присвятити час саморозвитку, говорить про те, що ви - прогресивна молодь, у якої, безсумнівно, велике майбутнє. Упевнений, від кожного зі спікерів наших тренінгів ви взяли для себе корисну інформацію, знання, досвід, які стануть в нагоді вам в шляху до досягнення цілей! Щиро бажаю вам успіху!» - привітав присутніх координатор проектів ГО «Перспектива міста» Ігор Саєнко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2629