Кіровоградського депутата хочуть відкликати за образу мера

04.09.2017 08:40
image

Депутатська фракція «Наш край» під час сесії міської ради звернулася з заявою щодо відкликання депутата від «Самопомочі» Володимира Смірнова через конфлікт з мером Райковичем, який стався минулого місяця. Про це повідомляє DOZOR.

"Володимир Смірнов, раніше відомий своєю театральністю, робить селфі на робочому місці, замість сесії відвідує інші заходи. В серпні всі ми бачили перфоманс пана Смірнова. Я хочу, щоб після сесії ні в кого не залишилося ніяких ілюзій з приводу демократії.  Ми бачили 1 серпня людину, яка цілеспрямовано йшла на провокацію. Ми бачили дві «Самопомочі» - нардепа Кишкаря, який спокійно чекав прийому міського голови, і Володимира Смірнова", - сказав депутат міськради Олег Краснокутський.

"Як депутати міської ради вважаємо поведінку Володимира Смірнова ганебною. В будь-якому разі побиття опонентів ганьблять весь депутатський корпус. Вважаємо, що  правоохоронцям треба якомога швидше розслідувати дану подію, Смірнову принести вибачення територіальній громаді та меру, розглянути питання доцільності перебування Смірнова в статусі депутата міської ради", - додав депутат.

Нагадаємо, 1 серпня Андрій Райкович заявив, що його вдарив депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» Володимир Смірнов. У свою чергу  депутат на свої сторінці Facebook написав, що спіткнувся і вдарився об голову мера, тому що його штовхнув охоронець.

Як повідомляв DOZORконфлікт у Кіровоградській міськраді тепер вирішують правоохоронці.  За фактом застосування сили до посадової особи поліція розпочала кримінальне провадження. 

Переглядiв: 1161