Кіровоградського правоохоронця - учасника банди, яка тероризувала пенсіонера, затримали у столиці (ФОТОФАКТ)

07.04.2017 15:07

image

Працівники СБУ у Києві затримали останнього учасника банди «перевертнів у погонах», яка тероризувала пенсіонера з обласного центру та причетна до низки інших кримінальних злочинів. Про це сайту DOZOR повідомили у відомстві.

Правоохоронець був одним з організаторів банди, до якої входили ще четверо поліцейських, які «спеціалізувалися» на грабунках, крадіжках, незаконних обшуках, катуванні, вимаганні грошей, хабарництві та шахрайстві.  Полісмен знаходився у розшуку вісім місяців та переховуватися від правоохоронців у різних містах України.
Знайшли його  на території однієї з баз, де він за допомогою знайомого облаштував «житло» у складських приміщеннях. 
Наразі підозрюваного доставлено до суду для обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, минулого року прокуратура області завершила розслідування резонансної кримінальної справи стосовно чотирьох колишніх поліцейських, які звинувачуються в скоєнні низки злочинів в складі організованої злочинної групи. Угруповання створив і очолив колишній заступник начальника Кіровоградського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області. Крім чотирьох поліцейських, в угруповання входив відомий «кримінальний авторитет». Від злочинів угруповання постраждав пенсіонер, у якого зловмисники намагалися відібрати квартиру вартістю 600 тисяч гривень.

Переглядiв: 1358