Кіровоградську багатоповерхівку заливає каналізаційними стоками (ФОТО)

06.04.2018 13:12
image

Підвал під’їзду багатоповерхівки, яка знаходиться на вулиці Вокзальній, 31, заливає каналізаційними стоками. Про це медіапорталу DOZOR розповів житель будинку Микола Леонтьєв.

За його словами, витоки у підвал продовжуються не один тиждень. Заявки до ЖЕО №3 не приносять бажаного результату, приїзд представників водоканалу також ненадового вирішує ситуацію.

image
«З 8 березня почалися реальні проблеми. То щось робили і не було води. А з минулого понеділка почалося затоплення підвалу.  Сюди приїжджав водоканал, там щось робили, чистили, але вода набирається та піднімається постійно вище. Вже досягла сходинок на поверсі. А далі ж три дня вихідних. Поруч – дитяча стоматполіклініка, і ми дихаємо цією гидотою. Сьогодні вже п’ятниця, ніхто ж нічого не буде робити», - каже житель будинку.

За словами чоловіка, до водоканалу жителі не зверталися, але протягом двох тижнів подавали заявки до ЖЕО №3.

«Справа у тому, що коли забиваються дворові мережі, а це господарство водоканалу, то у нас все тече у підвал. Коли це все випариться невідомо. Водоканал був, але за вихідні набираються стоки, до того ж водоканал два-три дні не їде. І коли вже стоки у підвалі набралися, тоді ми прочищаємо все. Проблема у дворових мережах через те, що стокам немає куди дітися. Це не тільки в цьому будинку», - пояснює головний інженер ЖЕО №3 Світлана Суковач.

Як зазначила у коментарі медіапорталу DOZOR директор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Валентина Давидчук, заявки за цією адресою не було. Посадовиця пообіцяла, що фахівці обстежать проблемну ділянку сьогодні ж.

image
image
image
image
Переглядiв: 1462