Кіровоградську поліцію вчили враховувати громадську думку (ФОТО)

13.04.2017 11:52

image

У конференц-залі готелю «Рейкартц» семи представникам патрульної поліції Кіровограда та семи інспекторам з превентивної діяльності вручили сертифікати про проходження тренінгу «Community Policing» сьогодні, 13 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

Цей тренінг з питань взаємодії поліції із суспільством, ініційований Консультативною місією Євросоюзу, тривав два тижні. Його основна мета - забезпечити ефективну взаємодію поліції із суспільством, щоб підвищити рівень довіри населення до правоохоронців. Якщо конкретніше, то поліцейських вчили виявляти основні проблеми притаманні місцевій громаді, які пов'язані з правоохоронною діяльністю, та ефективно їх вирішити.

За європейською концепцією, громадяни мають право говорити проте, як саме вони хочуть взаємодіяти з поліцією. Така філософія партнерства працює у багатьох європейських країнах. Не дивно що у деяких з них показник довіри населення до представників поліції сягає аж 96%. В Україні ж показник довіри поки що становить 43%.    

Сертифікати про те, що після тренінгу поліцейські є тренерами і можуть вчити інших колег, вручили радник поліції з питань співпраці з громадою Дейл Корра (Канада) та радник з питань взаємодії поліції з громадою Чічероне Діаконеску (Румунія).

image

image

image

image

Переглядiв: 937