Кіровоградську візажистку покусала собака

05.02.2018 14:41
image

В обласному центрі на вулиці Героїв України (Героїв Сталінграда) собака напала та вкусила кіровоградського майстра з візажу Валерію Рибу. Про це потерпіла повідомила у соцмережі, інформує DOZOR.

За її словами, подія сталася ввечері 2 лютого.

«Я просто йшла від гостей. Буквально кілька метрів залишилося до квартири і на мене налетіло кілька собак. Я не боюся їх, не кричала, не відбивалася сумкою. Собаки гавкали, а одна з них підбігла до мене ззаду і вкусила. Я відразу зателефонувала у «швидку», пояснила ситуацію, вони мені порадили промити, продезинфікувати рану та звернутися до травмпункту, оскільки у них вакцини немає», - розповідає Валерія Риба.

Зранку дівчина поїхала до травмпункту, де їй промили рану та порадили знайти собаку, яка її вкусила.

«Мене не вакцинували від сказу. Сказали, щоб я знайшла собаку та спостерігала за нею. Але це неможливо, оскільки було темно і я не бачила. Тоді лікарі мені порадили почекати 10 діб і в разі погіршення самопочуття звернутися до них за вакциною, вона є в них у наявності. Від укусу залишилися сліди та гематома. Погано, що у нас у місті немає притулку, ніхто за цими собаками не дивиться, не відловлює їх. У кожному дворі багато цих собак, голодних, які через це стають злими та кидаються на людей», - констатує постраждала.  

Нагадаємо, на кіровоградку біля ринку напала зграя собак.

Як повідомляв DOZOR, у Кіровограді на дитячому майданчику знайшли отруєних собак.  Наприкінці минулого року на вулиці Жадова невідомий чоловік труїв собак. 

 

Фото borova.org

 

 

Переглядiв: 4583