«Кіровоградтепло» можуть притягнути до відповідальності за самоуправство

10.02.2018 13:34
image
Відносно ДП «Кіровоградтепло» здійснюється досудове слідство за статтею самоуправство через самовільний забір газу. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомили в обласній поліції.
 
Так, заяву подало керівництво газорозподільного підприємства.
«За вказаними у заяві фактами, інформацію про випадок внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 356 ККУ «Самоуправство». Проводиться досудове слідство", - зазначили у обласній поліції.
Як повідомили у ВАТ «Кіровоградгаз», заяву подавали двічі за один місяць.
«Були подані заяви до поліції стосовно того, що ДП «Кіровоградтепло» несанкціоновано відбирало природній газ. Це підприємство двічі відбрало газ без повідомлення ВАТ «Кіровоградгаз», – повідомили у прес-службі газового підприємства.
За інформацією, теплогенеруюче підприємство зірвало пломби, які встановлювали газовики, та почали використовувати природний газ для роботи котелень. Натомість наразі ДП «Кіровоградтепло» має ліміти на споживання природного газу та опалює місто законно.
 
Як раніше писав DOZOR, Кіровський районний суд не підтримав клопотання слідчого про призначення особисто зобов’язання не покидати місто стосовно керівника ВАТ «Кіровоградгаз» Олександра Гладкого у справі про відключення газопостачання для декількох котелень міста.
 
Нагадаємо, наприкінці листопада ВАТ "Кіровоградгаз" відключило газопостачання до декількох котелень міста через борги теплогенеруючих підприємств. Через це відбувся мітинг, який перетворився у сутичку між громадськими активістами та керівником газорозподільного підприємства. 
Переглядiв: 2062