Кіровоградці бігли на підтримку військовополонених (ФОТО)

12.10.2018 14:09
image

В обласному центрі відбувся благодійний марафон «Волю полоненим» на підтримку військовополонених спецпризначенців 3-ого окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго Сергія Глондара та Олександра Корінькова сьогодні, 12 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, військові перебувають у російському полоні з 16 лютого 2015 року. Близько двох сотень небайдужих містян разом із військовослужбовцями з усієї області взяли участь у марафоні. Учасники повільним бігом розпочали марафон від Фортечних валів.

«На жаль, ми звикаємо до війни і зараз не так гостро реагуємо на те, що у нас є полонені, що триває війна, під час якої гинуть наші хлопці. Хотілося нагадати тим, хто зараз боряться за нашу країну, що у них є підтримка.  Ми повинні бути з бійцями за нашу свободу і намагатися їм допомогти хоч якось. Коли  бігла, то відчувала гордість, що я разом з усіма і роблю такий маленький вчинок для наших хлопців», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR Антоніна Сліпченко.
image
image
Марафон закінчився на головній площі міста.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі планують низку заходів, приурочених до Дня захисника України.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 983