Кіровоградці просять створити «Бар’єр» від наркозалежності для молоді

23.11.2017 10:00

Жителі обласного центру в петиції просять міську владу створити молодіжний комьюніті-центр "Бар'єр" від наркозалежності для молоді. Відповідна петиція опублікована на сайті міської ради, інформує DOZOR.

Так, автором петиції є благодійний фонд «Повернення до життя». Волонтери зазначають, що у місті відсутня системна робота по зменшенню наркотизації населення. Однак Кіровоград став одним із 4-х міст України, в якому запрацював проект за фінансової підтримки Посольства Нідерландів через Міжнародний Фонд «СНІД-Фонд Схід-Захід», головною метою якого є зменшення негативних наслідків від наркоманії серед молоді.

«Завдяки цій підтримці наш Фонд створив тимчасовий комьюніті-центр для молоді з групи ризику та їх найближчого оточення. Для розбудови системної, спільної та фахової роботи в місті за цим важливим напрямком необхідне долучення громади і міської влади», - зазначають волонтери фонду.
«Ми пропонуємо результативно використати підтримку Посольства Нідерландів та спільно з міською владою, бізнесом, небайдужими громадянами створити молодіжний комьюніті-центр «Бар'єр», який дозволить проводити первинну та вторинну профілактику серед молоді з груп ризику в нашому місті, надавати кваліфіковану допомогу батькам наркозалежних молодих людей, всіляко перешкоджати наркотизації підлітків та молоді в цілому», - йдеться у тексті петиції.

Підтримати петицію можна за даним посиланням.

Переглядiв: 1337