Кіровоградці вимагають впорядкувати вивезення сміття

02.04.2018 08:54
image

Жителі обласного центрі просять міську владу вирішити питання з впорядкуванням вивезення сміття у приватному секторі. Відповідне звернення опубліковане на сайті електронних петицій, інформує медіапортал DOZOR.

Так, автор петиції Костянтин Макаренко просить звернути увагу на організацію спеціалізованих місць попереднього збору твердих побутових відходів у секторах приватної забудови з метою недопущення захаращення вулиць приватного сектору та створення небезпечної санітарної ситуації у місті. 

«За наявності затримки вивезення скупчення сміття компанією, яка обслуговує(на цей час «Екостайл»), весь цей непотріб розтаскують безпритульні тварини, а при вітряній погоді можна спостерігати, як легкі відходи розлітаються по всій прилеглій территорії. У такому стані все залишається і після вивезення, тому що екіпажі компанії «Екостайл» не повинні збирати відходи, які не сконцентровані у стихійно утвореному місці збору. Таким чином приватний сектор нашого міста поступово перетворюється на суцільний смітник. Вважаю, що це питання потребує додатковогої уваги та негайного вирішення шляхом узгодження та обладнання (обнесення металевою сіткою, наприклад) місць тимчасвого збору відходів», - пише автор звернення.

Підтримати петицію можна за даним посиланням.

Переглядiв: 730