Кіровоградці зможуть дістатися на «Вересневі самоцвіти» безкоштовно

29.09.2017 07:46
image

Жителі обласного центру зможуть дістатися на фестиваль «Вересневі самоцвіти» безкоштовними та платними автобусами завтра, 30 вересня. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила начальник департаменту культури, туризму та культурної спадщини Валентина Животовська.

«Традиційно автобуси відправлятимуться з площі Богдана Хмельницького, зі сторони обласного театру ляльок. Відправка автобусів о 9:00. Для містян заплановано 10 безкоштовних автобусів, крім цього, будуть автобуси платні, в достатній кількості. Вартість квитка в одну сторону – 15 гривень. У рейсових автобусах ціна вдвічі вища. В зворотньому напрямку автобуси курсуватимуть після заходів о 15:00 до останнього бажаючого від’їхати», - повідомила Валентина Животовська.
«Ми чекаємо усіх на цей фестиваль, оскільки програма дуже насичена та цікава. Буде працювати декілька локацій, зокрема, театральний майданчик, поетичний, видавничий тощо. Перед відвідувачами виступатимуть аматорські театральні колективи, відомі театральні актори, актори кіно, зокрема, Леся Самаєва, Ахтем Сейтаблаєв. На сьогодні ми вже маємо підтвердження щодо приїзду лауреата премії Шевченка Івана Драча. Тому сподіваємося, що всі люди залишаться задоволеними», - зазначила чиновник.

 

Переглядiв: 1245