Кіровоградців попередили про пориви водомереж

20.08.2018 08:37
image

Жителів обласного центру попередили про можливі пориви та витоки води через  перепідключення водомереж на вулиці Сиваській. Про це під час наради керівників підприємств ЖКГ повідомила директор міського водоканалу Валентина Давидчук сьогодні, 20 серпня, інформує медіапортал DOZOR.

"При перепідключеннях можуть бути пориви. Дуже часто можуть виникнути пориви не з нашої провини. Особливо, біля приватних підприємств, оскільки їх керівники не повідомляють про це",- зазначила Давидчук.

Як повідомляв DOZOR, через проведення робіт із перепідключення новозбудованої ділянки водогону по вул. Лєрмонтова, від вул. Короленка до вул.Сиваської частина Кіровограда залишилася без води з 7 до 10 серпня.  Без централізованого водопостачання залишилися мікрорайони Некрасівка, Новомиколаївка, центральна частина міста, Авіамістечко, Льотна академія, вул. Полтавська, лівобережна Лелеківка, Велика Балка, Катранівка, Кущівка, Ковалівка, Стара Балашівка. 

Як повідомляв DOZOR, вобласному центрі містяни надсилають заяви з проханням провести службове розслідування і притягти до відповідальності керівництво ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

Фото Сергія Гейка

Переглядiв: 925