Кіровоградців просять долучитися до флешмобу на підтримку онкохворої журналістки

02.11.2017 07:50
image

Журналістка Анжеліка Вакуленко, яка працює у газеті «Новомиргородщина», потребує фінансової допомоги небайдужих для лікування лімфоми Ходжкіна. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила знайома журналістки Дар’я Темненко, інформує DOZOR.

Так, наразі Дар’я Темненко створила флешмоб «Відмовся від однієї чашки кави – допоможи Анжеліці!».

«Сьогодні я розпочинаю флешмоб в підтримку Анжеліки Вакуленко. Дівчина вже втретє бореться з важкою хворобою - Лімфомою Ходжкіна 4б стадії, варіант з нодулярним склерозом. Анжеліка має витримати два блоки хіміотерапії. Вартість одного – 135 тис. грн. Кошти на перший блок вже знайшли. Сьогодні-завтра лікарі разом з дівчиною розпочнуть боротьбу», - повідомила Темненко.
«Після двох хімій, контрольної томографії, і, якщо все піде як потрібно,то на Анжеліку чекає або ще 2 блоки хіміотерапії, або трансплантація кісткового мозку. Вартість операції -  180 тисяч гривень. В залежності від результатів аналізів, на лікування необхідно зібрати ще майже 400 тисяч гривень», - додає Темненко. 

Для того, щоб підтримати флешмоб, необхідно поширити інформацію за посиланням на своїй сторінці у Фейсбук з хештегом #допоможи_Анжеліці, пожертвувати 20 гривень на батьківську картку дівчини та передати естафету трьом своїм друзям у соцмережі.


Реквізити для перерахунку коштів:

ПриватБанк 5168 7572 9345 4486,  Вакуленко Анжеліка Олександрівна.

Фото з соцмереж

Переглядiв: 4006