Кіровоградців просять врятувати папугу (ФОТОФАКТ)

02.02.2018 13:33

Зоозахисники просять жителів обласного центру допомогти врятувати папугу, який захворів у зоомагазині, що на вулиці Попова. Про це повідомляється на офіційній сторінці громадської організації «БІМ», інформує DOZOR.

«Учасники нашої спільноти сьогодні зайшли туди, щоб розвідати ситуацію. Папуга реально в жалюгідному стані. У нього практично немає пір’я.  Пташка, яка любить тепло і повинна жити в теплі, сидить без пір’я в ледь теплому приміщенні. І це вдень. На ніч, швидше за все, всі обігрівачі  вимикаються і температура може зрівнятися з температурою на вулиці. Клітка стоїть практично біля дверей, так що при її відкритті холодний потік повітря він зустрічає першим. І вигляд у нього дуже хворобливий. Люди, хто стикався з подібним, хто розбирається, допоможіть», - повідомляють зоохахисники.
"Цього птаха я забрав місяця чотири тому з кафе, згодом він був в офісі сам. Папуга сам вискубував собі пір'я протягом  восьми років, він вже поважного віку. Папугу возили до орнітологів у Київ, де сказали, що ось це вискубування на нервовому грунті. Птах добре їсть, з ним все добре, він йде на руки, розмовляє. Навіть попередні господарі возили його до столичних орнітологів", - стверджує чоловік власниці магазину Руслан.
image
Переглядiв: 3124