Кіровоградців закликають на годину вимкнути світло

22.03.2017 08:50

image

Жителів обласного центру закликають долучитися до «Години землі» – загальносвітової кампанії на підтримку природи, яка пройде  у суботу, 25 березня. Про це сайту DOZOR повідомили у ЦНТУ.

В рамках акції треба буде вимкнути світло на одну годину – "Годину Землі", з 20.30 до 21.30, як символ стурбованості за майбутнє нашої планетита єдності у бажанні захистити природу.

Більше інформації на сторінці кампанії «Година Землі»  сайту Всесвітнього фонду природи (WWF) в Україні.

Довідково:

«Година Землі» – це найбільший у світі природоохоронний рух, започаткований Всесвітнім фондом природи WWF. Він заохочує мільйони людей по всьому світу щось змінити у своєму житті заради планети. Цей рух підтримують тисячі організацій, компаній та урядів.

«Година Землі» розпочалася 10 років тому у Сіднеї (Австралія). З ініціативи одного міста вона переросла у всесвітню подію, до якої приєдналися вже 172 країни і більше 7000 міст та містечок по всьому світі. Україна вперше підтримала кампанію у 2009 році.

В останню суботу березня «Година Землі» закликає всіх вимкнути світло на одну годину.  Ця символічна подія об’єднує людей світу, незалежно від віку, статі, культури чи релігійних вірувань.

В Україні цю природоохоронну і освітню акцію підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство освіти і науки України та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження.

Фото blogoreader.org.ua

Переглядiв: 1094