Кіровоградців запрошують долучитися до соціальної акції  «Рожевий жовтень»

17.10.2018 10:50

В обласному центрі на площі Героїв Майдану відбудеться акція до Всесвітнього Дня боротьби з раком молочної залози «Рожевий жовтень» у п’ятницю, 19 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори акції – волонтери благодійного фонду «Янгол життя».

Так, в рамках заходу бажаючим роздаватимуть рожеві стрічки, як символ нагадування про важливість життя і можливість його зберегти.

«Напередодні Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози, ми закликаємо усіх небайдужих та свідомих додати до свого щоденного образу маленьку деталь - рожеву стрічку. Рожева стрічка - міжнародний символ, який використовують особи і організації, залучені до руху з інформування суспільства про рак молочної залози. Це символ віри і надії, символ підтримки, допомоги і перемоги. Ми збираємося на Площі Героїв Майдану, щоб розказати усім про важливість вчасного і регулярного обстеження, про можливість підтримки, про необхідність свідомо ставитися до свого здоров'я», - повідомила волонтер фонду Ольга Присяжнюк.

Початок заходу о 10:30.


Переглядiв: 488