Кіровоградців запрошують на благодійний забіг заради порятунку тяжкохворої дівчинки

01.10.2018 09:18
image

В обласному центрі на стадіоні ФК «Зірка» відбудеться благодійний забіг на підтримку тяжкохворої 3-річної дівчинки Дар’ї Соломахи у суботу, 6 жовтня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила співорганізатор заходу і директор міжнародного благодійного фонду «Дивожиття» Вікторія Семененко.

Організатори запрошують усіх бажаючих на забіг, відстанню один кілометр. Для цього необхідно пробігти  п’ять кіл навколо стадіону.  

«Ми звернулися до представників бігового клубу «Kro Run Club» Івана Поліщука і Станіслава Зелінського, тому що вони пропагують у місті біговий рух і вже організовували півмарафон влітку. Ми запрошуємо всіх пробігти заради порятунку Даші Соломахи, яка має ваду серця. Стартова ціна для участі у забігу складає 50 гривень, але можна жертвувати і більше коштів, оскільки вони підуть на благодійну справу. Ми запрошуємо трудові колективи, а також навчальні заклади, щоб молодь розуміла, що може змінити чиєсь життя ось таким вчинком. Для участі можна переказати кошти на реквізити фонду або ж навіть у день забігу прийти і зареєструватися», - зазначила директор міжнародного благодійного фонду.

Початок забігу о 9:30.

За словами Вікторії Семененко,  планується проводити щомісяця забіги у підтримку хворих дітей фонду «Дивожиття».

Реквізити фонду:

ПАТ КБ «ПриватБанк»: Рахунок: 26003052916748; МФО: 323583; Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 42467845.

Як раніше повідомляв DOZOR, кіровоградка Дарина Соломаха, яка має вроджену ваду серця, терміново потребує допомоги небайдужих містян.

Нагадаємо, в обласному центрі зареєстрували новий міжнародний благодійний фонд «Дивожиття», який надаватиме допомогу тяжкохворим дітям з Кіровоградщини.

Фото sport.gospmr.org

  

Переглядiв: 731