Кіровоградців запрошують на «Єврофест»

16.05.2018 12:53
image

В обласному центрі у Ковалівському парку відбудеться фестиваль «Єврофест – 2018» у суботу, 19 травня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

«Єврофест - 2018» об’єднує діяльність євроклубів Кіровоградщини та проєвропейські громадські ініціативи. Цього року активну участь беруть  33 євроклубів з Кропивницького та Кіровоградської області та громадські організації. Ковалівський парк  перетвориться на Європейське містечко, у рамках якого будуть працювати творчі майстерні, інформаційні  та ігрові палатки, де можна буде отримати інформацію про можливості навчання та волонтерства в Європі, взяти  участь у цікавих іграх, вікторинах, конкурсах», - повідомляють організатори заходу.

Так, в рамках заходу містяни  зможуть переглянути  виставки кращих робіт талановитої молоді, які присвячені Дню Європи. Про європейські цінності, глобальні цілі десятиліття, особливості історії та культури країн Європейського Союзу можна буде дізнатись під час презентацій євроклубів Кіровоградщини та національних товариств. У рамках роботи Європейського містечка планується робота інтерактивного стенду опитування, де кожен бажаючий зможе  залишити власні думки та  свої побажання на тему: «Україна – європейська країна».

Розпочнеться захід о 10.00 до 15.00 на площі Героїв майдану та у Ковалівському парку.

Переглядiв: 1573