Кіровоградців запрошують на весняний мандрівний «Media camp»

05.05.2017 12:42
image

Жителів обласного центру запрошують взяти участь у мандрівному кемпі «Media urban camp», який відбудеться у Івано-Франківську з 25 по 28 травня. Про це сайту DOZOR повідомили організатори заходу.

За інформацією організаторів, в рамках освітньо-дослідницької програми заплановані зустрічі з обміну досвідом з представниками Платформи "Тепле місто", Urban space, арт-спільноти "Стан", регіональними партнерами програми Британської ради "Активні громадяни". На практиці учасники заходу зможуть використати цікаві інструменти дослідження міського простору.
За результатами візиту учасники створюватимуть медійні матеріали про місто для урбан-журналу "PROPOLIS". Зокрема, про візуальний стиль міста, сталий розвиток міста, сторітеллінг про місто, людей, та інше.
Кількість учасників кемпу-візиту обмежена. Реєстраційна анкета для участі у«Media urban camp» за даним посиланням. Транспортні витрати - за рахунок учасників. 

Довідково:
Мережевий візит MEDIA URBAN CAMP відбувається в рамках проекту "Мости до міста: Кропивницький-Івано-Франківськ» у партнерстві з Прес-клуб реформ за сприяння Програми національних обмінів, яку адмініструє ЛМГО “Центр культурного менеджменту” за фінансової підтримки Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Фото www.visitvictoria.com

Переглядiв: 750