Кіровоградців запрошують переглянути виставку майбутніх архітекторів (ФОТО)

05.05.2018 09:10
image

У художньо-меморіальному музеї О. О. Осмьоркіна кіровоградці можуть переглянути виставку творчих робіт студентів, присвячена Міжнародному дню пам’яток та історичних місць в рамках музейного молодіжного арт-проекту «Нова генерація». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, в експозиції виставки представлено понад 70 творів студентів художньо-графічного відділення мистецького факультету ЦДПУ ім. В.Виниченка. Зокрема, на архітектурну тематику. На виставці представлені випускні кваліфікаційні роботи, практичні та пленерні напрацювання, творчі та конкурсні доробки, виконані в різних образотворчих техніках: малюнок, акварель, живопис, витинанка, батик, кераміка, паперопластика.

Також  у експозиції виставки представили свої роботи студенти будівельного коледжу за спеціальністю «Архітектурне проектування і внутрішній інтер’єр» - дипломні та курсові проекти, проектні пропозиції пам’ятного знаку на площі Героїв Майдану та роботи з архітектурної графіки.

Дана виставка є спільною акцією кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В.Винниченка та відділення «архітектурне проектування і внутрішній інтер’єр» Кіровоградського будівельного коледжу.

Усі бажаючі можуть переглянути виставку до кінця цього місяця у художньо-меморіальному музеї О. О. Осмьоркіна за адресою: вул. Архітектора Паученка, 89.

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1246