Кіровоградцям презентували весняних птахів (ФОТО)

06.04.2018 09:10
image

В обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відбулось відкриття всеукраїнської виставки художніх творів «Благовіст», на якій було представлено 55 робіт. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, у виставці взяли участь не лише студенти, а й митці. Основний мотив виставки – зображення птахів у різних техніках.

«Роботи виконані у різних техніках живопису, графіки та декоративно-ужиткового мистецтва. Роботи надали багато освітніх організацій та установ, зокрема наш педуніверситет ім. Винниченка, Криворізький державний педагогічний університет та Харківський національний педагогічний університет ім. Г. Сковороди. Учасниками цієї виставки є як студенти, так і викладачі. Всі бажаючі можуть прийти і насолодитися цими гарними роботами», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR завідувач відділом культурної діяльності бібліотеки Світлана Приймак.

Крім того, на виставці представлені роботи за мотивами українських творів таких як «Ой, у вишневому садочку» та «При долині кущ калини».

«Ця виставка хоча і невелика, але вона об’єднала і Сумщину, і Слобожанщину, і Придніпров’я для того, щоб ми всі разом зустріли весну та Великдень, який наближається. Ось таким чином ми вітаємо містян та гостей нашого міста», - додала Світлана Приймак.

Всі бажаючі можуть переглянути роботи до 20 травня у обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського у відділі мистецтва. Вхід вільний.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1503