Комісія обрала переможця конкурсу на посаду очільника кіровоградської лікарні

02.08.2018 14:40
image

Конкурсна комісія під час засідання визначила переможця конкурсу на посаду головного лікаря міської лікарні швидкої допомоги. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в міському управлінні охорони здоров’я.

Так, на посаду очільника лікарні претендувало троє лікарів – Михайло Фєдєчкін, Руслан Іванов та Валерій Заремба, який згодом відкликав свою заяву про участь у конкурсі з особистих мотивів.

За результатами заслуховувань конкурсних пропозицій та проведених співбесід комісія оцінювала учасників. Найбільше балів отримав Руслан Іванов, який був раніше призначений т.в.о. головного лікаря комунального закладу «Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги».

Наразі члени комісії надіслали подання про призначення та укладання контракту міському голові Андрію Райковичу.

Як повідомляв DOZOR, у кіровоградській міській лікарні швидкої медичної допомоги мають вибрати нового головного лікаря.

Нагадаємо, раніше головних лікарів комунальних медзакладів призначала мерія. Згідно з постановою Кабміну з червня минулого року, «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору керівників закладів охорони здоров’я державної та комунальної форми власності», головні лікарі мають призначатися через процедуру конкурсу. Членами комісії мають бути представники органу управління, трудового колективу та представники громадськості.

Переглядiв: 1083