Ковалівський парк і міський сад цьогоріч  не реконструюють  

13.09.2017 10:26

image

Проекти з реконструкції парку Перемоги (міськсад) та парку «Ковалівський», відновлення яких міська влада обіцяла розпочати цього року, ще не готові. Про це  у коментарі сайту DOZOR відповіли у міській раді.

Як на початку цього літа повідомляла начальник міського управління фінансів Любов Бочкова, державна субвенція  у розмірі 10 мільйонів гривень передбачена порівну на  Ковалівський парк та парк Перемоги. Якщо кошти не опанують, вони повернуться до бюджету країни.

«Будемо дивитися. Ми розробляємо проекти, а потім вже приступимо до роботи. Подивимося, як довго буде тривати будівельний сезон цього року», – прокоментував  заступник міського голови Олександр Мосін.

Розробкою обох проектів займається комунальне підприємство «Кіровоградський науковий технічно-лабораторний центр спеціальних видів робіт у будівництві».

«Проект парку Перемоги розробляють з жовтня 2016 року, Ковалівський - з листопада 2016 року. Таку затримку у ГУЖКГ пояснюють великим обсягом робіт, необхідністю проведення геологічних досліджень, великої купи експертиз, до того ж це ще і пам'ятки садово-паркової культури, а значить, треба велика кількість погоджень у Києві», –  зазначають у міській раді.
 
Переглядiв: 882