Кращі кінологи з різних регіонів країни шукають зниклу дівчину з Кіровоградщини

27.09.2018 07:33
image

До пошуків Діани Хріненко, яка зникла в Суботцях у ніч з 24 на 25 серпня, долучилися кінологи з різних регіонів країни. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у правоохоронних органах.

 За інформацією, до пошуків долучилися службові собаки з кінологічних центрів Одещини, Черкас, Дніпра і Запоріжжя, які спеціалізуються на пошуку людей. Тож пошуки тривають на території Суботців і околицях.

Як раніше повідомляв DOZOR, у селі Суботці Знам'янського району зникла 16-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Нагадаємо, речовий доказ – ланцюжок та кров, знайдені поблизу місця зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, досліджують експерти.

Під час пошуків пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. За інформацією правоохоронців, наразі експертизи по справі зниклої 16-річної Діани Хріненко досі проводяться.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

 

Переглядiв: 1073