Куди направлять додаткові 19 мільйонів у Кіровограді

15.02.2018 12:13
image

Видатки міського бюджету збільшаться на 19 мільйонів 155 тисяч гривень. Відповідні зміни до бюджету підтримали депутати під час сесії сьогодні, 15 лютого, інформує DOZOR.

«Проектом рішення пропонується розподіл громадського бюджету між головними розпорядниками коштів у сумі 7,5 мільйонів гривень. Крім цього, до бюджету долучаються залишки освітньої та медичної субвенції на соціально-економічний розвиток. Пропонується залучити залишки коштів по управлінням ЖКГ – 7,3 мільйонів гривень, капітального управління – 3,7 мільйонів гривень. Залучаються кошти спецфонду – 666, 3 тисяч гривень та 70 тисяч коштів для управління архітектури для премій на кращі пропозиції по реконструкції площі Героїв Майдану. Крім того, було внесено ряд додаткових пропозицій, а саме: по управлінню ЖКГ було запропоновано виділити 550 тисяч гривень для придбання транспорту для АДС, спецінспекції. Запропоновано також за рахунок перерозподілу коштів збільшити видатки на придбання транспорту  та техніки для КП «Універсал» у розмірі 5 мільйонів гривень та 10 мільйонів на експлуатацію та технічне обслуговування житлового фонду», - повідомила Бочкова.
«Крім цього, пропонується збільшити видатки на  управління охорони здоров’я: додати 7 мільйонів 345 тисяч гривень на капремонт медичних закладів. З цих коштів на лікарні виділять 1 мільйон 820 тисяч, пологові будинки – 2 мільйони 850 тисяч гривень,  825 тисяч гривень на центри первинної допомоги та поліклініки – 216 тисяч гривень. Пропонується також на поточний ремонт  у центральній міській лікарні планується додатково виділити 560 тисяч гривень», - розповіла Бочкова.
Переглядiв: 1343