Кузьменко прокоментував корупцію в ОДА

27.07.2018 09:45
image

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко дізнався про факт затримання чиновниці департаменту соцзахисту з засобів масової інформації. Про це посадовець повідомив під час прес-конференції сьогодні, 27 липня, інформує медіапортал DOZOR.

За словами посадовця, факти корупції в органах влади у всій області є не поодинокими.

«Конкретно по даному факту в мене немає особливої інформації крім тієї,що правоохоронними органами затримана людина на отриманні хабара. Я завжди говорю про те, що ми маємо не тільки зафіксувати факт, а й зрозуміти роботу у цьому напрямку правохоронців – розслідування, подання справи до суду та суд. Коли буде остаточне рішення суду, то ми маємо донести це до суспільства», - повідомив Кузьменко.

Також голова ОДА зазначив, що не знає про те, чи звільнена посадовиця з держслужби, оскільки це вирішує не обласна влада, а правоохоронці.

«По конкретному випадку щодо посадовиці, яка працює в департаменті соцахисту, я  поки не маю відповіді на те питання, яке ви задали. Я чекаю, як і ви, висновку правоохоронців, рішення суду про те, що сталося в департаменті соцзахисту. Я переконаний в тому, що чиновник відсторонений від посади. Моя вимога до керівника департаменту, де працювала ця особа, щоб її звільнили», - додав Кузьменко.

Нагадаємо, на початку липня в обласному центрі посадовицю ОДА затримали під час отримання хабара. 

Переглядiв: 1561