Лайма Вайкуле запрошує на "Рандеву"

19.07.2017 07:18
image

"Фестивальне літо" на "Інтері" триває! Наступна велика подія музичного марафону - третій Міжнародний фестиваль "Лайма. Рандеву. Юрмала". З 20 по 23 липня неперевершена Лайма Вайкуле знову збере у знаменитому концертному залі "Дзінтарі" своїх друзів - відомих артистів з усього світу. Про це повідомляє телеканал "Інтер", інформує DOZOR.

Фестиваль був заснований три роки тому завдяки особистій участі і творчому таланту Вайкуле. Назва фестивалю повністю відображає його ідею: "rendez vous" у перекладі з французької - "побачення". Лайма запрошує друзів зустрітися у своєму улюбленому місті, взяти участь у фестивалі та разом виступити на юрмальській сцені.

"Мені дуже подобається приймати влітку гостей і влаштовувати вечірки, - зізнається Лайма Вайкуле. - Юрмала для цього - ідеальне місце, і у мене так багато фантастичних колег, які погодилися на музичне рандеву на сцені концертного залу "Дзінтарі". Для мене фестиваль, в першу чергу, - це місце зустрічі з друзями-артистами, чудова можливість зібратися усім разом на одному майданчику. А для глядачів "Рандеву" - унікальний шанс почути легендарних й улюблених артистів на одному концерті. Запрошую всіх на свято пісні і гарного настрою!"

У цьому році господині фестивалю вдалося зібрати на музичному святі зірок різних жанрів і поколінь. На "Рандеву" виступить понад 50 виконавців і колективів. Серед них - британська рок-зірка Кріс Норман (екс-соліст групи Smokie), легенди грузинської сцени Вахтанг Кікабідзе та Нані Брегвадзе, українські зірки - Ірина Білик, Злата Огнєвіч, "Потап і Настя", "Время и стекло", шоу-балет Freedom, Mountain Breeze, а також Валерій Меладзе та інші зірки.

Організатори підкреслюють, що "Рандеву" - не конкурс виконавців, а яскраве вражаюче шоу, яке зібрало на одній сцені зірок естради першої величини, найкращих представників академічного мистецтва і хедлайнерів клубної культури. Тут усі артисти - вже переможці. Кожен номер - поза конкуренцією. Кожна пісня - гідна гран-прі!

Дивіться фестиваль "Лайма. Рандеву. Юрмала" з 20 по 23 липня о 20:30 на телеканалі "Інтер".  

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

image
image
image
image
Переглядiв: 944