Лікаря Центральної міської лікарні, яка відмовилася надати допомогу однорічному хлопчику, покарали доганою

07.03.2017 10:01

image

Лікар дитячого інфекційного відділення Центральної міської лікарні, яка відмовилася надати допомогу однорічному хлопчику з «швидкої», отримала догану. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук.

«Лікаря притягнуто до догани. Батьки написали заяву, що вони не мають більше претензій до лікаря. Їм достатньо проведеного розслідування і заходів, які застосували до лікаря Лісовської», – повідомила посадовець.
«Дійсно, була нарада, де була присутня начмед, завідуюча відділенням, юрист, був лікар, який не з’явився на прийом. Вона попросила вибачення привселюдно. Як нам показали, є два листа: заява на звільнення і другий – догана на неї. Лікар попросила пробачення, пояснила ситуацію чому так вийшло, чому вона не прийшла. І сказали вирішити: або звільнення, або догана. Ми поспілкувалися з дружиною, вибачили її і зійшлися на тому, що нехай буде догана», – розповів батько дитини Станіслав Татарченко.

Батько зазначає, що стан сина покращився і Марка вже виписали з лікарні, та попереду ще чекає лікування.

Нагадаємо, минулого тижня у Центральній міській лікарні м.Кіровограда однорічний хлопчик Марк Татарченко, якого привезла до медзакладу карета «швидкої», протягом 40 хвилин не отримував медичну допомогу. Про це заявили батьки дитини. Керівництво медзакладу зазначило, що час очікування лікаря був менш тривалим, і повідомило про проведення службової перевірки. 

Фото investmed.pro

Переглядiв: 2500