Люди перекриють дорогу міжнародного значення через розслідування зникнення Діани Хріненко

13.09.2018 14:47
image

У селі Суботці Знам’янського району місцеві жителі планують перекрити відрізок автодороги міжнародного значення М-12 «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка» через неналежне, на їхню думку, розслідування факту зникнення 16-річної місцевої жительки Діани Хріненко у суботу, 15 вересня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила мама дівчини Олена Хріненко.

«Ми плануємо перекриття дороги в зв’язку з тим, що правоохоронці не проводять розслідування належним чином. Люди бояться, що ті, хто вчинив такий злочин з моєю донечкою, можуть і далі робити злочини, що їхні діти можуть постраждати наступними. 19 днів минуло, але результатів пошуків немає. Плануємо перекрити дорогу на трасі міжнародного значення від Суботців і у напрямку Знам’янки», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR мама зниклої дівчини Олена Хріненко.

Акція запланована на 9:00.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам'янського району зникла 16-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Як повідомляв DOZOR, речовий доказ – ланцюжок та кров, знайдені поблизу місця зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, досліджують експерти.

Під час пошуків дівчини на території села знайшли людські останки.

За інформацією правоохоронців, наразі експертизи по справі зниклої 16-річної Діани Хріненко досі проводяться.

Фото freelife.cv.ua

 

Переглядiв: 4481