Майбутні кіровоградські авіатори поїдуть до Франції

18.04.2017 07:29
image

14 студентів Кіровоградської льотної академії увійшли до сотні переможців конкурсу «Авіатор 2017» та нагороджені поїздкою до Франції. Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

За інформацією, кіровоградські курсанти відвідають Міжнародний авіасалон Ле Бурже у Франції.

«У цьому році організатори допустили до участі в конкурсі не тільки майбутніх авіаторів, але і студентів політехнічних вузів. Експеримент вдався і не тільки розширив географію проекту, але і надав йому новизну, привернув багато талановитих хлопців, які тільки відкривають для себе великий світ авіації. Члени журі із захопленням слухали виступи фіналістів. Вони презентували такі різні, але в той же час цікаві і перспективні проекти, розробки і досягнення. Учасники «Авіатора» - це нове покоління авіаторів і управлінців, імена яких стануть в один ряд з легендарними українськими конструкторами, пілотами, космонавтами », - підкреслив Дмитро Ківа,  авіаконструктор, голова журі проекту «Авіатор 2017 ».

Нагадаємо, проект стартував в жовтні минулого року і тривав півроку. Для участі в ньому зареєструвалися 6 500 студентів з 44 вищих навчальних закладів та коледжів України. Конкурсанти подолали п'ять етапів, серед яких були тести з теорії та історії авіації, точних наук і авіаційної англійської, а також креативні завдання від членів журі - розробка бізнес-плану і презентація власного інвестиційного проекту.

Переглядiв: 1018