Масштабне свято спортивних розваг відбулося у Кіровограді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

04.06.2018 08:25
image

У обласному центрі у мікрорайоні вул.Попова відбулося  «Свято спортивних розваг» вчора, 3 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, свято пройшло увосьме і зібрало більше тисячі учасників з усіх куточків обласного центру. Організатор заходу – громадський діяч Артем Стрижаков.

Для дітей було розгорнуто мега-парк: величезні надувні гірки, батути, дартс, канатне містечко, електромобілі та багато іншого. Тим часом на сцені виступали відомі міські хореографічні та вокальні колективи, а також  стрітворкаутери.

Найголовнішою подією традиційно стало змагання з підтягування на турніку. Десятки дітей  та підлітків шикувалися у черги, щоб показати свої вміння. Цього року, як ніколи, було багато спортсменок, багато з яких виявилися сильнішими за хлопців.

Загалом у кожній віковій категорії визначили по три переможця. Юні спортсмени отримали в подарунок навушники, флешки, пауербанки, обов'язково - медалі. Абсолютний чемпіон Ярослав Шарпінский виборов головний приз - смартфон.

«Підтягування займаюся років зо три. Взагалі захід був досить хвилюючим, оскільки конкуренти також були сильними, і я не надто відірвався від них. Перемога коштувала мені багатьох зусиль. Завжди хотів взяти участь в цих змаганнях і ось переміг. Спасибі за такий конкурс!» - говорить учень гімназії новітніх технологій Ярослав Шарпінский.
«Діти чекають на змагання, тренуються у дворах. Мені розповідали жителі, як за кілька тижнів до нашого конкурсу на спортивних майданчиках, особливо біля турніків, виникає неабиякий ажіотаж. Кожен хоче показати кращі результати і перемогти. Це і є нашою метою - правильно змотивувати дітей, молодь і дати їм інструменти. Бачу, що в цьому році рівень підготовки учасників істотно зріс, до кінця змагань трималася інтрига, я пишаюся успіхами наших дітей», - прокоментував громадський  діяч Артем Стрижаков.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3411