Матір вбитої дівчинки продовжує знаходитися під наглядом лікарів

18.07.2018 12:29
image

У Кіровському районному суді відбулося чергове засідання по справі вбивства 12-річної Катерини Добродій сьогодні ,18 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час засідання матері дівчинки Олені Добродій, яка є підозрюваною у вбивстві доньки, продовжили запобіжний захід у вигляді  поміщення до психіатричної установи – Кіровоградської обласної психіатричної лікарні.

Як повідомляв DOZOR, жінку, яка вбила свою 12-річну доньку Катерину Добродій фахівці «Одеського обласного медичного центру психологічного здоров”я» визнали неосудною. Так, за результатами проведення судово-психолого-психіатричної експертизи жінка на момент вчинення вбивства та на даний час «не здатна усвідомлювати свої дії та керувати ними».

12 грудня Катерину Добродій виявили мертвою  біля села Обознівка. На тілі дівчинки були сліди насильницької смерті, зокрема, рубані рани. Дівчинку знайшли мертвою на виїзді з  міста, а її матері, яка підозрювалася у вбивсті  оголосили про підозру.

14 грудня матері вбитої кіровоградської школярки Катерини Добродій Олені, яка підозрюється у вбивстві доньки, обрали запобіжний захід у Кіровському районному суді. 

Нагадаємо, у Кіровограді почали судити матір вбитої 12-річної дівчинки. Дослідження окремих доказів по справі вбивства 12-річної Катерини  Добродій проводять  у закритому режимі.

 

Переглядiв: 1427