Мер порадив комунальникам не відставати від «Екопатруля»

04.06.2018 06:48
image

Міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради порадив комунальникам не відставати від волонтерів та активістів, які  реалізують проект «Екопатруль», сьогодні, 4 червня, інформує медіапортал  DOZOR.

- «Патруль» прибрав в Лісопарковій, молодці, гарна громадянська позиція. Я хочу, щоб і наші комунальники не відставали від них, - зазначив мер.

Як повідомляв DOZOR, у квітні в обласному центрі з ініціативи громадської організації  «Перспектива молоді» стартував проект «Екопатруль». Це загальноміська ініціатива, метою якої є зробити Кіровоград чистішим.

«Ми робимо щотижневі рейди у різних мікрорайонах міста і прибираємо сміття. Але головним завданням є не просто прибирання. А донести містянам, що якщо ми не будемо турбуватися про своє оточення, не будемо протидіяти засміченню, то вулиці будуть переповнені сміттям. Існує просте правило: «Не засмічуйте, і буде чисто». Ми з ним згодні на 100%, проте керуємось трохи іншим: «Прибираймо, і буде чисто»», - зазначав голова громадської організації «Перспектива молоді» Дмитро Бабак.

 

 

Переглядiв: 541