Молодіжний театр «Резонанс» відкриє сезон виставою Генрі Лайон Олді (ФОТО)

13.11.2017 14:49
image

Театральний сезон кіровоградського молодіжного театру «Резонанс» відкриється виставою «Другі руки» за твором харківських письменників-фантастів Олега Ладиженського та Дмитра Громова, які діють під псевдонімом Генрі Лайон Олді, сьогодні, 13 листопада, інформує DOZOR.

Так, письменники відвідали театр імені Марка Кропивницького, а також будуть присутні на спектаклі.

«Ми вперше у вашому місті. Дуже симпатичний у вас центр міста. Ми провели дуже багато часу у вашому театрі. Нам розповіли багато історій, було дуже цікаво, та й сам театр чудовий», - каже Олег Ладиженський.  
«За нашими виставами ставиться багато спектаклів у багатьох містах України. Але запрошували нас як авторів на вистави лише у три міста – Орел, Київ, і ваше місто. Ми приїхали сюди без будь-яких очікувань. Навіть якщо виявиться, що вистава чудова і постановка також, все одно вона в чомусь не співпаде з нашими очікуваннями», - зазначив фантаст Дмитро Громов.

За словами фантастів, сьогоднішній день є для них особливим не лише візитом до Кіровограда, але й Днем народження тандему  Генрі Лайон Олді. Розпочнеться вистава «Другі» руки о 18:30 у театрі імені Кропивницького.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3072