На базі кіровоградської гімназії відкрили футбольне поле (ФОТО)

03.10.2018 09:48
image

В обласному центрі на базі гімназії- інтернату-школи мистецтв  відбулося урочисте відкриття міні-футбольного поля із штучним покриттям сьогодні, 3 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до відкриття долучилося керівництво області, а також футболісти з гімназії та педагогічного університету.

«Я думаю, що це гарний подарунок до Дня вчителя. У нас зараз активна фаза футбольного чемпіонату України. Мені приємно, що ми змогли на Кіровоградщині збудувати 12 полів,  цього року ми плануємо збудувати стільки ж таких полів, щоб наші хлопці та дівчата вели здоровий спосіб життя та займатися спортом. Із державного та місцевих бюджетів виділяється чимало коштів на розвиток спортивної інфраструктури області. Дуже вдячний студентам та Анатолію Єгоровичу Короткову за ту неймовірну енергію, яку він передає усім учням, які навчаються у його закладі», - зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко.  

На облаштування поля витратили близько 1,5 мільйона гривень.

«Ми з великим нетерпінням чекали на відкриття цього поля, оскільки наші вихователі та студенти займаються футболом, але доводилося винаймати спортивні майданчики для тренувань.  Розташування даного поля дуже зручне. Діти займатимуться тут після обіду, по завершенню занять, адже у нас є танцювальна школа і багато уваги приділяється естетичному вихованню учнів. Ми складемо план спортивних занять, за яким будемо тренуватися», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR тренер гімназії Іван Смішко.
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2073