На головній площі Кіровограда поліцейські влаштували свято для дітей (ФОТО)

01.09.2018 11:49
image

В обласному центрі на площі Героїв Майдану правоохоронці влаштували святкову програму для дітей сьогодні, 1 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід організувало Головне управління Нацполіції області. В акції, яка тривала півтори години, задіяли працівників з особового складу і з апарату управління. Поліцейські нагадали дітям правила особистої безпеки і правила дорожнього руху. В рамках заходу проводили демонстрацію спецзасобів і спецтехніки, діяла фотозона, також були транспортні засоби, у яких діти могли посидіти. 

Крім того, для гостей заходу працівники спеціального підрозділу роти особливого призначення поліції і кінологічного підрозділу підготували показові виступи. Багатьом дітям сподобалася локація, на якій демонстрували спецтехніку.

image
image
image
image

Від науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру містянам демонстрували колекцію речей, які приходять на експертизу, а саме, гранати мінометні міни, снаряди, ракети і протитанкові міни. Також діти разом із судовим експертом виявляли відбитки пальців на листі А4 за допомогою дактилоскопічних порошків.

Учасники заходу стверджують, що такі заходи потрібні для дітей, адже ніколи не є зайвим згадати правила безпеки і ознайомитися з роботою поліцейських.

image
image
image
«Ми прийшли сьогодні всією сім'єю. Бачу, що нашим діткам заходи дуже подобаються і вони вже встигли все роздивитися. До локації, де презентують колекцію спецтехніки і проводять експертизу, я ще не дійшла, але моєму чоловікові сподобалося. Я рада, що є такі заходи, коли є музика і якась активність містян . Поліція має також  вчити дітей правилам дорожнього руху, тим більше, з початку нового навчального року», - поділилася враженнями гостя заходу Катерина Савельєва.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 864