На головній площі Кіровограда представницям прекрасної статі дарували квіти (ФОТО)

02.08.2018 11:19
imageВ обласному центрі на площі Героїв Майдану під час 10 флешмобу жіночності учасниці заходу дарували квіти незнайомим представницям прекрасної статі ввечері 1 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
Так, у флешмобі взяли участь близько трьох десятків жінок у гарних сукнях із квітами.
„Цей захід проходить кожного року в один день і час у різних містах і країнах. Ідея полягає у тому, щоб зібратися із дівчатами – однодумцями, познайомитися, подарувати квіти незнайомкам, цим самим зробити добру справу і також отримати задоволення від цього. На жаль, минулого року в нашому місті дівчата не зібралися. Я брала участь у восьмому флешмобі, який відбувся у 2016 році. Тоді була більш традиційна схема: ми зібралися на головній площі, пройшлися по вулиці Дворцовій і подарували квіти жіночій частині нашого міста. У цьому році ми додали елементи знайомства, хороводу”, -  організатор заходу Тетяна Рогозіна.
Крім того, після головної частини заходу кіровоградки водили хороводи і,  зібравшись у коло, розповідали про свої враження від заходу.
”Я тут вперше і прийшла, тому що захотілося долучитися до такого чудового заходу і об’єднатися з прекрасною половиною нашого міста - нести красу, жіночність, надавати приклад всім оточуючим. Я планую і надалі брати участь у таких заходах, тому що дуже приємно, що можна поспілкуватися із однодумцями і подарувати гарний настрій незнайомій людині”, - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця заходу Інна  Чорноконь. 
”Про такий захід я почула від своїх співробітників. Я взагалі люблю дарувати людям квіти, щось прекрасне і думаю, що такі чудові свята треба створювати. Сподіваюся, що це свято з кожним роком буде приносити  радість і гарний настрій все більшій кількості людей. Мені подобається реакція жінок на наші дії, адже коли ми тільки підходили з квітами, то одразу люди посміхалися”, - розповіла Ірина Левченко.  
Також на згадку про свято організатори подарували жінкам картки з описами якостей людини.
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1163