На головній площі Кіровограда відзначили кращих захисників (ФОТО)

12.10.2018 14:16
image

На головній площі обласного центру відбулося нагородження переможців обласних змагань «Захисник Кіровоградщини» сьогодні, 12 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у змаганнях, які проводяться четвертий рік поспіль, взяли участь команди юнаків шкільного віку з низки районів Кіровоградщини. Змагання проводилися на військовому полігоні у селі Федорівка. Майже 300 учасників випробовували свою мужність та здібності у перетягування канату, стрільбі з пневматичної гвинтівки, розбиранні та збиранні автомата Калашникова, силових вправах на перекладині, смузі перешкод та естафеті з перекидання колеса. Захід відбувався в умовах, максимально наближених до бойових.

«Змагання завершилися, вони вдалися. Я пишаюся вами та результатами, які ви показали. Сподіваюся, що з часом ви станете справжніми захисниками України. Вітаю вас»,   - звернувся до учасників змагань військовий комісар обласного комісаріату Ярослав Кучер.

Під час урочистостей представники обласної влади та військового комісаріату нагородили медалями, грамотами та кубками команди, які посіли призові місця у кожному виді вправ.

За підсумками у всіх видах змагань третє місце посіла команда з Маловисківського району, друге  - Олександрійського. Перше місце та головний кубок отримала команда з Гайворонського району.

«Враження від змагань чудові, хлопці добре впоралися з усіма вправами. Але для перемоги було зроблено дуже багато, хлопці регулярно займалися тренуваннями з автоматом, вправах на перекладині, туристичних змаганнях. Вперше ми взяли кубок чотири роки тому, цього року нам вдвічі приємно отримувати кубок. Умови проведення змагань з кожним роком покращують. Ця перемога – підсумок нашої роботи. Ми  патріоти, для нас завжди важливо вчитися захищати країну. Юнаки, які взяли перемогу чотири роки тому, зараз військові, школярі, які зараз у команді, також мріють бути захисниками країни»,  - розповів вчитель предмету «Захист Вітчизни» Заваллівської загальноосвітньої школи-інтернат Юрій Матвійчук.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1565