На Кіровоградщині дитина провалилася в триметрову яму (ФОТО)

06.03.2018 08:36

В Новоархангельську, що на Кіровоградщині, поліцейські врятували життя 9-річного хлопчика. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області. 

За інформацією, хлопчик зібрався покататися на санчатах, однак чомусь змінив напрямок руху і замість гірки пішов бродити засніженими городами. За деякий час дитина провалилася в триметрову яму для зберігання овочів, з якої, попри всі старання, самостійно вибратися не змогла. Опинившись у пастці, малий голосно кликав на допомогу, однак відстань від будинків була настільки значною, що почути крик було неможливо. 

Не дочекавшись онука з прогулянки, на пошуки 9-річного Дениса вирушила його бабуся. Жінка обійшла вулицю, розпитувала про хлопчика в односельців та дізнатися хоч якісь новини так і не змогла. Тоді схвильована жінка викликала поліцейських. 

"На місце прибула група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, працівники інших підрозділів. За деякий час, оглядаючи територію, поліцейські у темряві розгледіли на снігу дитячий слід. Орієнтуючись по ньому, поліцейські дійшли до прірви, з якої було чутно крик про допомогу.  Почувши голоси людей, Денис почав щосили кликати до себе рятівників. Правоохоронці самостійно дістали малого, закутали в поліцейський бушлат, доправили його додому. Попри пережитий стрес і тривалий час перебування на холоді (а це -14°С) Дениска Бурлаков, на щастя, почувається нормально. Мама та бабуся хлопчика зі сльозами на очах висловлюють вдячність його рятівникам", - повідомив начальник поліції області Сергій Кондрашенко. 
image
image
image
Переглядiв: 1897