На Кіровоградщині двоє чоловіків жорстоко вбили односельчанку

11.06.2018 13:21
image

У Долинському районі правоохоронці затримали двох чоловіків 25 та 26 років, які вбили односельчанку. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області

 За попередніми даними, у ході сварки двоє чоловіків завдали потерпілій тілесних ушкоджень, які виявилися для неї несумісними з життям. За скоєне особам загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі. Повідомлення про вбивство жінки надійшло до поліції від сільського голови. 

Поліцейські прибули на місце події та встановили особу потерпілої. Нею виявилася 36-річна місцева жителька. У ході проведення першочергових заходів оперативники вийшли на слід двох односельців, причетних до скоєння тяжкого злочину.

Попередньо встановлено, що чоловіки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побили жінку під час сварки. Від отриманих тілесних ушкоджень вона померла на місці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Осіб затримали. Вирішується питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Переглядiв: 2166