На Кіровоградщині реконструюють 10 водопровідних насосних станцій

07.06.2018 07:40

На Кіровоградщині реконструюють 10 водопровідних насосних станцій за кошти Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в ОКВП "Дніпро-Кіровоград".

Так, наприкінці травня був підписаний контракт №KRD-ICB-06 "Проектування, постачання та монтаж: "Насосні станції водопроводу" оціночною вартістю 7 519 774,48 євро між ОКВП «Дніпро-Кіровоград» та компанією JV RIKO-IBK "Evrotekhniligyi".

У рамках даного контракту в 2018 році планується підготовка проектно-кошторисної документації на реконструкцію 10 водопровідних насосних станцій: насосні станції І-го та ІІ-го підйому в місті Світловодську, насосна станція "Олександрія" в місті Олександрія, насосна станція "Знам’янка" в місті Знам’янка, насосна станція "Зона-2А" (Висока сторона), насосна станція "Зона-2Б", насосна станція "Полтавська-I", насосна станція "Полтавська-II", насосна станція "Сегмент", водозабір "Холодні ключі"  у Кіровограді.

Реконструкція об`єктів, крім заміни насосного обладнання, включає заміну запірної арматури, електрообладнання, впровадження комплексної автоматизації системи управління технологічним обладнанням за допомогою вимірювального обладнання (лічильників, рівнемірів, датчиків тиску). На водопровідних насосних станціях "Олександрія" та "Знам’янка" змонтують електролізні установки Grundfos призначені для власного виробництва гіпохлориту натрія, який використовується для знезараження води при її транспортуванні.

 

Переглядiв: 906